Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21077

B1 schrijfvaardigheid ONLINE

B1 schrijfvaardigheid ONLINE
Cursuscode: 21077

Deze cursussen zijn vooral bedoeld voor cursisten die in eerdere cursussen voor respectievelijk A2, B1 en B2 deze onderdelen onvoldoende hebben afgesloten. De praktijk wijst uit dat productieve vaardigheden zoals schrijven en spreken de moeilijkste onderdelen zijn voor het behalen van deze niveaus. Daarom bieden wij  specifiek op deze doelgroep gerichte cursussen aan.
Daarnaast zijn de cursussen ook bedoeld voor deelnemers die zich willen voorbereiden op het Inburgeringsexamen, Staatsexamen NT2 Schrijven en daarbij behoefte aan gerichte ondersteuning hebben.

De cursussen worden gegeven in de vorm van 16 wekelijkse online lessen van 1,5 uur. Voor cursisten die naast schrijven ook spreken op deze niveaus willen leren, is een koppeling met de cursus A2, B1 of B2 spreekvaardigheid mogelijk.

Entreetoets
Mocht u niet eerder bij ons een NT2 cursus hebben gevolgd, dan maakt u voorafgaand aan de cursus een toets om uw niveau te bepalen. Hiervoor moet u een afspraak maken. De kosten voor de toets bedragen 7,50.

Donderdag 16 september 2021
16 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 202,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. M.K.L. (Marko) Bijl
Boeken: Schrijf Vaardig: Methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen 1, Schrijf Vaardig: Methode met grammaticale opbouw voor anderstaligen 2 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:45
Inschrijving nog open >
M.K.L. (Marko) Bijl
M.K.L. (Marko) Bijl
Ik ben een talenwonder, spreek 7 talen (Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees), ben 50 jaar en woon in Schiedam. Naast mijn baan als docent NT2 bij de Volksuniversiteit Rotterdam ben ik werkzaam als medewerker customer service representative. Twee jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik Du-Talk S'dam opgericht, wat ik in de avonduren en in het weekend doe.