Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 21072

B1 spreekvaardigheid ONLINE

B1 spreekvaardigheid ONLINE
Cursuscode: 21072

Tijdens de cursus werken de cursisten aan de uitbreiding van de woordenschat, verbetering van de grammatica en uitspraak. De cursisten leren meer vloeiend en spontaan te spreken. Ze oefenen met elkaar met monologen, dialogen en discussies over uiteenlopende onderwerpen. Wat zij hebben geleerd moeten zij in hun dagelijkse leven toepassen. Dit zal in de les besproken worden.

Lesmateriaal
Reader. Deze ontvangt u via de docent.

Dinsdag 14 september 2021
16 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 202,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. L.M.H. (Louis) Brouwers, Dhr. M.K.L. (Marko) Bijl
Boek: Beter Nederlands spreken (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 19:45
Inschrijving nog open >
L.M.H. (Louis) Brouwers
L.M.H. (Louis) Brouwers
Mijn professionele loopbaan beslaat ruim 43 jaar en heeft volledig in het teken gestaan van het onderwijs. Ik ben in veel verschillende rollen in het onderwijs werkzaam geweest met als belangrijkste rode draad het leveren van een bijdrage aan de persoonlijke en professionele ontwikkeling van jongeren en volwassenen. De laatste jaren heb ik in Amsterdam verschillende management- en bestuurlijke functies vervuld. In 2017 heb ik voor mezelf het besluit genomen om daar afscheid van te nemen, omdat ik niet langer meer dan fulltime werkzaam wilde zijn. Mijn drijfveer is echter dezelfde gebleven: met mijn kwaliteiten een betekenisvolle bijdrage leveren aan de samenleving. Daarom zoek ik telkens nieuwe uitdagingen op, die dat mogelijk maken. Het geven van het vak Nederlands aan mensen met een andere moedertaal is daar een goed voorbeeld van. Leren van en met elkaar tegen de achtergrond van verschillende talen en culturen met als doel zelfredzaam te worden in onze Nederlandse samenleving. Mijn ambitie is het dan ook om cursisten zoveel mogelijk te laten leren over de Nederlandse taal en cultuur.
M.K.L. (Marko) Bijl
M.K.L. (Marko) Bijl
Ik ben een talenwonder, spreek 7 talen (Nederlands, Duits, Engels, Frans, Spaans, Italiaans en Portugees), ben 50 jaar en woon in Schiedam. Naast mijn baan als docent NT2 bij de Volksuniversiteit Rotterdam ben ik werkzaam als medewerker customer service representative. Twee jaar geleden ben ik voor mijzelf begonnen en heb ik Du-Talk S'dam opgericht, wat ik in de avonduren en in het weekend doe.