Bahasa Indonesia 1: 0.1 ONLINE

Bahasa Indonesia staat al 20 jaar op het programma van de Rotterdamse Volksuniversiteit. De taalcursus is praktisch en heeft als doel dat u zo snel mogelijk uit de voeten kunt met het Indonesisch en uzelf kunt redden in veel voorkomende situaties.

De cursussen Indonesisch voor 1: 0.1 en 2: 0.2 hebben 16 lessen van 1 uur. De overige cursussen bestaan uit 24 lessen van 1 uur. U wordt gestimuleerd om vanaf les 1 in het Indonesisch te communiceren. Er is een cursus voor beginners en een cursussen voor mensen die de taal al deels beheersen.
Instromen op een hoger niveauTwijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken.

Lesmateriaal
Bij de cursus staat vermeld met welk lesmateriaal er wordt gewerkt. Bestel uw lesmateriaal snel en eenvoudig via: https://www.intertaal.nl/webshop/cursisten

Selecteer VU Rotterdam, en selecteer vervolgens de taalcursus. Hierna kiest u uw niveau of cursus.

Heeft u nog vragen? Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200

Dinsdag 22 september 2020
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 163,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A.T. (Anastasia) Gerretsen-Rahayu
Boeken: Bahasa Indonesia oefenboek, Bahasa Indonesia tekstboek (klik hier voor meer informatie)
A.T. (Anastasia) Gerretsen-Rahayu
Ik ben afgestudeerd aan de faculteit Engels op de UKI universiteit in Indonesië als lerares Engels en ook als gediplomeerd Archivaresse. Ik heb tot mijn komst naar Nederland ongeveer 14 jaar gewerkt bij het Library of Congress in Jakarta in Indonesië als acquisitie medewerker en cataloger. Daarnaast verrichtte ik ook nevenwerkzaamheden als deeltijddocent basis Engels voor volwassenen in Vietnam, deeltijddocent Engels in Jakarta, en als deeltijddocent Basis Nederlands voor Indonesische studenten in Jakarta. Mijn laatste full time betrekking was bij het documentatiecentrum voor Health Safety Security and Environment (HSSE) bij Shell te Rijswijk, als een ???Information Center Assistant???. Wegens reorganisaties kon deze betrekking helaas niet verlengd worden. Op dit moment ben ik als freelance Indonesisch lerares werkzaam onder andere bij Berlitz en ook als deeltijddocent voor prive Indonesisch.