Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 109

Bahasa Indonesia 1 ONLINE

Bahasa Indonesia 1 ONLINE
Cursuscode: 109

De taalcursus Indonesisch is erop gericht om zo snel mogelijk een woordje Indonesisch te spreken en de taal praktisch te gebruiken. De beginnerscursus werkt toe naar het voeren van eenvoudige, alledaagse gesprekken. 

Al vanaf de eerste lessen worden de cursisten aangemoedigd om in het Indonesisch te communiceren. Naast spreken besteedt de docent in de klassikale lessen ook aandacht aan schrijven, lezen en luisteren. U moet rekenen op 1 uur huiswerk per dag.

Lesmateriaal
Voor de taalcursus Indonesisch gebruikt u het lesboek Bahasa Indonesia van Rahman Syaifoel (tekst- en oefenboek, uitgeverij Coutinho). De hoofdstukken 1 tot en met 9 worden behandeld. Ook verstrekt de docent aanvullende digitale stukken voor de leesoefeningen en de woordenschatuitbreiding. Verder worden er audio-materialen, waaronder kinderliedjes, gebruikt voor de luisteroefening.

Bahasa Indonesia staat al 20 jaar op het programma van de Rotterdamse Volksuniversiteit. De taalcursus is praktisch en heeft als doel dat u zo snel mogelijk uit de voeten kunt met het Indonesisch en uzelf kunt redden in veel voorkomende situaties. U wordt gestimuleerd om vanaf les 1 in het Indonesisch te communiceren. 

Instromen op een hoger niveau, twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. 

Maandag 20 september 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L.V. (Lydia) Dompas-Lumanauw
Boeken: Bahasa Indonesia oefenboek, Bahasa Indonesia tekstboek (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 21:30
Inschrijving nog open >
L.V. (Lydia) Dompas-Lumanauw
L.V. (Lydia) Dompas-Lumanauw