Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 615

Chinees Kantonees 2 ONLINE

Chinees Kantonees 2 ONLINE
Cursuscode: 615

Kantonees is één van de Chinese talen en wordt vooral gesproken in Hongkong, in het zuiden en westen van Guangdong, in het zuiden en oosten van Guangxi, Christmaseiland en in Macau (provincies van China). De taal is net als het Mandarijn een toontaal omdat de toon van een bepaald woord de betekenis van dat woord geheel kan veranderen. Het Kantonees kent echter meer tonen dan het Mandarijn. Binnen het standaard Kantonees worden namelijk zes of negen (afhankelijk van de telling) tonen onderscheiden.

Tijdens de cursus gaan we verder met de conversaties uit deel 1 (inclusief grammatica): Eten, weer, kleding, Aan de telefoon en reizen. Het niveau gaat dus nog over kleine alledaagse conversaties die u op vakantie of zakenreis kunt tegenkomen.

Lesmateriaal
De lessen behandelen stof uit ONLINE Colloquial Cantonese. Hoofdstuk 8 tot en met hoofdstuk 15. Reken op ongeveer 2 uur huiswerk per week. Mocht uw cursus onverhoopt niet doorgaan dan kunt u het boek in de originele verpakking en staat retourneren.

Vrijdag 11 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mei) Aoi Chow
18:45 - 19:45
Inschrijving geopend >
M. (Mei) Aoi Chow
M. (Mei) Aoi Chow
Ik ben Mei Aoi, geboren in Maleisië waar ik tot de Chinese etnische minderheid behoorde. In Maleisië studeerde ik grafische vormgeving en kalligrafie. Ik woont sinds 2002 in Nederland en heb uiteenlopende leservaring met lesgeven. In het begin ben ik als hobby begonnen met kleinschalig les en bijles geven. Maar na verloop van tijd heb ik mijn hobby geprofessionaliseerd en ben ik zowel bedrijfsmatig als op scholen meer les gaan geven, voor kinderen, volwassenen maar ook privéles en examentrainingen voor HSK examens. Op de Volksuniversiteit doceer ik Chinees (mandarijn en Kantonees), Maleis en Chinese Kalligrafie.