Bestellijst

Geen bestellingen

Fins

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit kunt u terecht voor een online cursus Fins op beginners en meer gevorderd niveau. Deze online lessen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren docent.

Online lessen
Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving. 

Het spreken tijdens de online les neemt een belangrijke plaats in. De docent legt uit, doet voor en corrigeert. Het gaat om de wisselwerking tussen de docent en u en uw medecursisten. 

Lesmateriaal
Suomen Mestari 1 2021
Te koop via: https://www.booky.fi/

Niveaus en instromen
De reguliere cursussen Fins 1: A0.1 en 2: A0.2 hebben 16 lessen van 1,5 uur. Fins 2e 4e jaar worden om de week digitaal/klassikaal gegeven en bestaan uit 24 lessen van 1,5 uur. U moet bij deze cursussen rekenen op gemiddeld 2 uur huiswerk per week. 

De taalcursussen Fins zijn ingedeeld naar de maatstaven van het ERK, het Europees Referentiekader. Twijfelt u welk niveau geschikt is? U bent van harte welkom om met behulp van het lesboek zelf een inschatting te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Fins 1 ONLINE
Fins 1 ONLINE
Cursuscode: 630

De cursus is geschikt voor complete beginners, zonder enige voorkennis van de Finse taal. In 16 online lessen van 1,5 uur werkt u aan een basiswoordenschat, uw uitspraak, basisgrammatica zoals werkwoorden en zinnen maken. Daarnaast leert u vragen stellen en ontkennende zinnen maken. Ook de basis van de Finse naamvallen komt aan bod.

 

Meer informatie
Dinsdag 16 februari 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 168,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mervi) Piironen
Boek: Suomen Mestari 1 2021 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 19:45