Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 645

Frans 3 ONLINE

Frans 3 ONLINE
Cursuscode: 645

De taalcursus Frans 3 is bedoeld voor beginners en is het vervolg van Frans 3. De cursus heeft 16 lessen waarin u werkt aan de taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal Nederlands, maar vanaf het begin wordt er zoveel mogelijk Frans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Frans

De beginnerscursus Frans bestaat uit drie lesblokken, ieder blok bestaat uit 16 lessen van 90 minuten en deze cursus is het laatste deel. Na afloop van deze cursus heeft u niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal 

De cursus werkt met de lesmethode Voyages 1 nieuw, hoofdstuk 9 t/m 12. Met Voyages – nieuw maken de cursisten op rustige en onderhoudende wijze kennis met de Franse taal. De instructies en uitleg zijn in deel 1 in het Frans en gedeeltelijk in het Nederlands. De mondelinge communicatie staat voorop: de oefeningen bieden veel mogelijkheden tot samenwerken en veel gelegenheid om in gesprekssituaties het geleerde direct toe te passen. Zo wordt de Franse taal vanaf het begin veel gebruikt. Na afloop kun je je heel behoorlijk redden in het Frans. Je kunt boodschappen doen, de weg vragen en het antwoord verstaan!

U kunt rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 9 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. D.M.G. (Dominique) Meurisse, Dhr. E. (Esfaindyar) Daneshvar
Boeken: Voyages 1 tekstboek , Voyages 1 werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:00
D.M.G. (Dominique) Meurisse
D.M.G. (Dominique) Meurisse
E. (Esfaindyar) Daneshvar
E. (Esfaindyar) Daneshvar
Ik kom uit Frankrijk en heb, naast mijn diploma Franse taal en cultuur, een Master in Beeldkunsten en -technologie gehaald (Arts et Technologie de l'Images). Ik heb jaren gewerkt op het gebied van kunst en design en in grote bedrijven. Ik hou ervan om op een persoonlijke manier naar de wereld te leren kijken. Daarom wil ik graag de cursus 'Hertekennen' (herkennen/tekenen) geven in het kader van 'Creativiteit'. Het is een cursus in tekenen en het herkennen van volumes in de natuur. Hoe kijk je naar je omgeving en de stad waarin je woont (architectuur, gebouwen, natuur en monumenten). Hoe maak je op je eigen manier een mooie en leuke poster en leg je licht en schaduwen vast op papier met een eenvoudige techniek.