Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 648

Grieks 2 ONLINE

Grieks 2 ONLINE
Cursuscode: 648

De online taalcursus Grieks 2 is bedoeld voor beginners die al enige kennis van het moderne Grieks en het alfabet hebben. In 16 online lessen bouwt een woordenschat op en kunt eenvoudige basiszinnen maken. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Online oefenen met medecursisten is een belangrijk onderdeel van de lessen. De online cursus heeft een lager tempo dan de cursus op locatie. 

Niveau taalcursus Grieks
Na afloop van de cursus Grieks heeft u het niveau A0.2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U  kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal en huiswerk

Tijdens de cursus wordt het Milào basisicursus Nieuwgrieks oefen- en tekstboek gebruikt, waarvan hoofdstukken 4 t/m 8 worden behandeld. U moet rekenen op ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 9 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 173,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 20:30
Inschrijving geopend >
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Litsa Kwantes is een Griekse die 19 jaar in Nederland woont en werkt. Zij heeft 15 jaar ervaring in het geven van Griekse les. Haar lessen (een combinatie van schrijven en spreken) bieden een duidelijke structuur in het leren van de Griekse taal in een aangename sfeer.