Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1122

Grieks beginners 1 ONLINE

Grieks beginners 1 ONLINE
Cursuscode: 1122

In 16 lessen leert u het Griekse alfabet lezen, schrijven en gebruiken. Ook oefent u met spreken. U begint met het opbouwen van een basis woordenschat en leert eenvoudige basiszinnen te maken. De cursus richt zich op vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen wordt veel geoefend met medecursisten. 

Niveau taalcursus Grieks
De taalcursus Grieks is bedoeld voor beginners en gaat ervan uit dat u geen voorkennis heeft. Na afloop van de cursus heeft u het niveau A0.1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Tijdens de cursus wordt het Milào basisicursus Nieuwgrieks oefen- en tekstboek gebruikt, waarvan hoofdstukken 1 t/m 5 worden behandeld. U moet rekenen op ongeveer 2,5 uur huiswerk per week. 

Maandag 26 september 2022
16 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 247,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. E. (Litsa) Deminoglou
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:00
Inschrijving geopend >
E. (Litsa) Deminoglou
E. (Litsa) Deminoglou
Mijn naam is Evangelia (Litsa) Deminoglou. Ik ben in 1977 in een rustig dorp van noordoost Griekenland geboren. In 2009 ben ik naar Nederland verhuisd. Rotterdam is mijn tweede thuis geworden. De rijkdom van de Griekse taal en literatuur, vanaf de oudheid tot nu, heeft me altijd gefascineerd. Ik heb filosofie aan de Aristoteleio Universiteit van Thessaloniki gestudeerd en ben een gediplomeerd taaldocent. Ik ben sinds 2015 werkzaam bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Ik geef lessen Nieuwgrieks aan zowel beginners als gevorderden. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.