Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1624

Grieks beginners 2 ONLINE

Grieks beginners 2 ONLINE
Cursuscode: 1624

De taalcursus Grieks beginners 2 is bedoeld voor beginners die al enige kennis van het moderne Grieks en het alfabet hebben. In 16 lessen bouwt u een woordenschat op en kunt u eenvoudige basiszinnen maken. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten is een belangrijk onderdeel van de lessen. 

Niveau taalcursus Grieks

Na afloop van de cursus heeft u het niveau A0.2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal en huiswerk

Tijdens de cursus wordt het Milào basisicursus Nieuwgrieks oefen- en tekstboek gebruikt, waarvan hoofdstukken 6 t/m 11 worden behandeld. U moet rekenen op ongeveer 2,5 uur huiswerk per week.

Maandag 13 februari 2023
16 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 247,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:00
Inschrijving geopend >