Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1123

Grieks beginners 3 ONLINE

Grieks beginners 3 ONLINE
Cursuscode: 1123

De taalcursus Grieks beginners 3 ONLINE is bedoeld voor beginners die al voorkennis van het moderne Grieks hebben. De cursus start op niveau A0.2 en in 16 lessen wordt er tot niveau A1 gewerkt. U begrijpt korte, eenvoudige zinnen die gaan over alledaagse zaken, zoals boodschappen, werk of familie. U begrijpt eenvoudige gesproken én geschreven teksten. Ook kunt u zelf een kort en simpel gesprek voeren. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. Oefenen met medecursisten is een belangrijk onderdeel van de lessen. 


Lesmateriaal

Tijdens de cursus wordt het Milào basisicursus Nieuwgrieks oefen- en tekstboek gebruikt, waarvan hoofdstukken 12 t/m 16 worden behandeld. U moet rekenen op ongeveer 2,5 uur huiswerk per week.

Woensdag 28 september 2022
16 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 247,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Boeken: Milào basiscursus Nieuwgrieks tekstboek , Milào basisicursus Nieuwgrieks oefenboek (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 20:45
Inschrijving nog open >
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
L. (Litsa) Kwantes-Tzara
Litsa Kwantes is een Griekse die 19 jaar in Nederland woont en werkt. Zij heeft 15 jaar ervaring in het geven van Griekse les. Haar lessen (een combinatie van schrijven en spreken) bieden een duidelijke structuur in het leren van de Griekse taal in een aangename sfeer.