Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 654

Hebreeuws modern 3 ONLINE

Hebreeuws modern 3 ONLINE
Cursuscode: 654

Voor cursisten die Modern Hebreeuws 2 hebben gevolgd en voor mensen met enige voorkennis (lezen, schrijven, tellen, klokkijken). We gaan verder in Ivrit min hahatchala, namelijk hoofstuk 3 t/m 6 en herhalingsles 2. Met de werkwoorden blijven we nog in de tegenwoordige tijd. Natuurlijk doen we ook nog wat andere dingetjes erbij, zoals liedjes, gedichten, of aandacht voor de feestdagen. U moet rekenen op ongeveer 2,5 uur huiswerk.

Methode 

De methode die we gebruiken is Ivrit min hahatchala 1 (boek en geluidsbestanden). Het boek is verkrijgbaar via de docente en kost € 70 (plus verzendkosten, indien van toepassing). 

Niveau en instromen

Als u al enige kennis heeft van het Modern Hebreeuws is het mogelijk om in te stromen. Twijfelt u over het niveau? Maak een inschatting van uw niveau, of neem contact op met de docente, via info@vu-rotterdam.nl

Dinsdag 8 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 198,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S.T. (Sylvie) Hoyinck
Boek: Ivrit min hahatchala deel 1 (klik hier voor meer informatie)
19:30 - 20:30
S.T. (Sylvie) Hoyinck
S.T. (Sylvie) Hoyinck
Voordat ik aan mijn studie begon, heb ik twee jaar in Israël gewoond. Daar heb ik zoveel Hebreeuws opgepikt, dat ik vervolgens Semitische Talen en Culturen ben gaan studeren aan de Universiteit Leiden. Ik heb korte tijd aan de Rijksuniversiteit Groningen gedoceerd. Naast docente aan de Volksuniversiteit Rotterdam, geef ik les op het Joods Studiecentrum Leiden en geef ik privélessen. Maar het grootste deel van mijn werk bestaat uit het vertalen van Hebreeuwse literatuur. Aan de Volksuniversiteit verzorg ik de lessen Hebreeuws sinds 1999.