Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 670

Italiaans 3 ONLINE

Italiaans 3 ONLINE
Cursuscode: 670

De taalcursus Italiaans 3 ONLINE is bedoeld voor gevorderde beginners en heeft 16 lessen van 1 uur. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. In de lessen is de steuntaal nog steeds Nederlands, maar langzaam maar zeker wordt er zoveel mogelijk Italiaans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten. 

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Al Dente 1, dit boek wordt tijdens deze cursus behandeld van hoofdstuk 6 t/m 8. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Niveau taalcursus Italiaans

Na afloop van de cursus heeft het niveau A1 Italiaans volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt deelnemen aan een eenvoudig gesprek, eenvoudige vragen stellen en beantwoorden die een directe behoefte of zeer vertrouwde onderwerpen betreffen.

 

 

Dinsdag 8 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W. (Wendy) Diepgrond
Boek: Al Dente 1 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 19:45
Inschrijving geopend >
W. (Wendy) Diepgrond
W. (Wendy) Diepgrond
Mijn naam is Wendy Diepgrond, ik ben 24 jaar en ik ben studente aan de Universiteit Leiden. Al sinds ik zes maanden oud ben, ga ik elk jaar met mijn ouders mee op reis naar Italië, steeds naar een andere plek. Ik ben verliefd geworden op de taal, de mensen, en niet te vergeten: het eten! Na de middelbare school heb ik een jaar in Italië gewoond en ook tijdens mijn studie Italiaanse Taal en Cultuur heb ik een halfjaar in Bologna verbleven. Met mijn huidige vervolgstudie hoop ik onderzoek te doen naar Italiaanse dialecten, mijn grote passie. Het lesgeven in de Italiaanse taal is iets wat ik altijd al heb willen doen en ik hoop dan ook mijn liefde voor Italië over te brengen in de lessen aan de Volksuniversiteit!