Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 671

Italiaans 4 ONLINE

Italiaans 4 ONLINE
Cursuscode: 671

De taalcursus Italiaans 4 ONLINE is geschikt voor gevorderde beginners en heeft 16 lessen van 1 uur. De cursus besteedt aandacht aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. De steuntaal is Nederlands, maar geleidelijk wordt er telkens meer Italiaans gesproken. Dit oefent u ook met uw medecursisten.

Niveau taalcursus Italiaans
Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. U kunt uzelf redelijk redden in het Italiaans en gesprekken voeren over alledaagse zaken. U kunt ook een reeks uitdrukkingen en zinnen gebruiken om in eenvoudige bewoordingen gevoelens, meningen en voorkeuren, woningen te beschrijven.

Lesmateriaal
De cursus werkt met de lesmethode Al Dente 2, dit boek wordt tijdens deze cursus behandeld t/m hoofdstuk 2. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 8 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 17:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. W. (Wendy) Diepgrond
Boek: Al Dente 2 (klik hier voor meer informatie)
17:30 - 18:30
Inschrijving geopend >
W. (Wendy) Diepgrond
W. (Wendy) Diepgrond
Mijn naam is Wendy Diepgrond, ik ben 24 jaar en ik ben studente aan de Universiteit Leiden. Al sinds ik zes maanden oud ben, ga ik elk jaar met mijn ouders mee op reis naar Italië, steeds naar een andere plek. Ik ben verliefd geworden op de taal, de mensen, en niet te vergeten: het eten! Na de middelbare school heb ik een jaar in Italië gewoond en ook tijdens mijn studie Italiaanse Taal en Cultuur heb ik een halfjaar in Bologna verbleven. Met mijn huidige vervolgstudie hoop ik onderzoek te doen naar Italiaanse dialecten, mijn grote passie. Het lesgeven in de Italiaanse taal is iets wat ik altijd al heb willen doen en ik hoop dan ook mijn liefde voor Italië over te brengen in de lessen aan de Volksuniversiteit!