Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 646

Japans 1: 0.1 ONLINE

Japans 1: 0.1 ONLINE
Cursuscode: 646

De online taalcursus Japans 1e jaar is geschikt voor beginners. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus bent u in staat om typische uitdrukkingen en zinnen te lezen en te begrijpen die zijn geschreven in hiragana, katakana en basis-kanji.

Ook kunt u belangrijke informatie uit korte, langzaam gesproken gesprekjes halen, deze informatie begrijpen en er een passend antwoord op formuleren. Deze online cursus wordt vanuit het Engels gegeven. Gemiddelde huiswerkbelasting is 3 uur.

Lesmateriaal De cursus werkt met de lesmethode Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1 Katsudoo: Coursebook for communicative language activities.

Het lesboek is via deze link te bestellen.

Het streefniveau van deze cursus komt overeen met Level N5 van de JLPT (Japanese Language Proficiency Test).

TIjdens de online lessen ligt de focus op grammatica en spreekvaardigheid. Leerlingen die er voor kiezen zich niet focussen op schrijf- en leesvaardigheid kunnen hierdoor wel gemakkelijk les lessen blijven volgen.
Buiten de les ligt de focus op het leren van vocabulaire en het leren van de schriften.

Maandag 15 februari 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 168,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R. (Roderick) Snyder
13:00 - 14:00
Inschrijving geopend >
R. (Roderick) Snyder
R. (Roderick) Snyder
Mijn naam is Roderick en ik ben wat je noemt een 'polyglot'. Vanaf zeer jonge leeftijd kwam ik in aanraking met het Nederlands, Engels en Japans en mijn vaardigheden in deze drie talen liggen redelijk nabij elkaar. Met die voorsprong ben ik op latere leeftijd ook andere talen gaan leren. Inmiddels durf ik te zeggen dat ik me verstaanbaar kan maken in zo'n 12 tot 15 talen. Ik weet hoe het is om zelf een taal en leren, en sinds 2010 help ik ook anderen bij het leren van een nieuwe taal.