Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 202

Japans 1 ONLINE

Japans 1 ONLINE
Cursuscode: 202

De online taalcursus Japans 1 is geschikt voor beginners. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus bent u in staat om typische uitdrukkingen en zinnen te lezen en te begrijpen die zijn geschreven in hiragana, katakana en basis-kanji.

Ook kunt u belangrijke informatie uit korte, langzaam gesproken gesprekjes halen, deze informatie begrijpen en er een passend antwoord op formuleren. Deze online cursus wordt vanuit het Engels gegeven. Gemiddelde huiswerkbelasting is 3 uur.

Lesmateriaal

De cursus werkt met de lesmethode Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1 Katsudoo: Coursebook for communicative language activities.

Bij de cursus staat vermeld met welk lesmateriaal er wordt gewerkt. Bestel uw lesmateriaal snel en eenvoudig via: www.intertaal.nl 

Scroll naar Vind je boekenlijst en klik aan Volksuniversiteit Rotterdam, selecteer vervolgens de taal en daarna de cursus.

Maak tijdens het afrekenen gebruik van de kortingscode VURotterdam2021

Het streefniveau van deze cursus komt overeen met Level N5 van de JLPT (Japanese Language Proficiency Test).

TIjdens de online lessen ligt de focus op grammatica en spreekvaardigheid. Leerlingen die er voor kiezen zich niet focussen op schrijf- en leesvaardigheid kunnen hierdoor wel gemakkelijk les lessen blijven volgen.
Buiten de les ligt de focus op het leren van vocabulaire en het leren van de schriften.

Woensdag 22 september 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. T. (Takahide) Suzuki
Boek: Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1 Katsudoo: Coursebook for communicative language activities (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 19:30
T. (Takahide) Suzuki
T. (Takahide) Suzuki
De heer Suzuki was Radio journalist voor verschillende Japanse media en dus actieve beoefenaar van de taal op professioneel niveau in Japanse samenleving. Tevens is hij is taaldocent aan universiteit van Leiden.