Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 647

Japans 2: 0.2 ONLINE

Japans 2: 0.2 ONLINE
Cursuscode: 647

De online taalcursus Japans 2e jaar is het vervolg op de beginnerscursus en bestaat uit 16 lessen van 1 uur. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus bent u in staat om typische uitdrukkingen en zinnen die zijn geschreven in hiragana, katakana en basis-kanji beter te begrijpen. 

Deze online cursus is ook geschikt voor mensen die hiragana en katakana kunnen lezen, of die eerder een beetje Japans hebben gestudeerd.We gebruiken ook videomateriaal op het internet om ons begrip van de traditionele Japanse cultuur en de hedendaagse trends te verdiepen.

Niveau
Het streefniveau van deze cursus komt ongeveer overeen het niveau tussen N5 en halverwege N4 van de JLPT (Japanese Language Proficiency Test).

Tijdens de online les ligt de focus op grammatica en spreekvaardigheid. Leerlingen die er voor kiezen zich niet focussen op schrijf- en leesvaardigheid kunnen hierdoor wel gemakkelijk les lessen blijven volgen.
Buiten de les ligt de focus op het leren van vocabulaire en het leren van de schriften.

Lesmateriaal
De online cursus werkt met de lesmethode Japanese for busy people I: L21 tot L25, en Japanese for busy people II: L1 tot L6.  

Maandag 15 februari 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 168,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R. (Roderick) Snyder
Boeken: Japanese for busy people 1 , Japanese for busy people 2 (klik hier voor meer informatie)
11:15 - 12:15
Inschrijving geopend >
R. (Roderick) Snyder
R. (Roderick) Snyder
Mijn naam is Roderick en ik ben wat je noemt een 'polyglot'. Vanaf zeer jonge leeftijd kwam ik in aanraking met het Nederlands, Engels en Japans en mijn vaardigheden in deze drie talen liggen redelijk nabij elkaar. Met die voorsprong ben ik op latere leeftijd ook andere talen gaan leren. Inmiddels durf ik te zeggen dat ik me verstaanbaar kan maken in zo'n 12 tot 15 talen. Ik weet hoe het is om zelf een taal en leren, en sinds 2010 help ik ook anderen bij het leren van een nieuwe taal.