Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 676

Japans 2 ONLINE

Japans 2 ONLINE
Cursuscode: 676

De online taalcursus Japans 2e jaar is het vervolg op de beginnerscursus en bestaat uit 16 lessen van 1 uur. Er wordt aandacht besteed aan de vier taalvaardigheden; lezen, schrijven, luisteren en spreken. Aan het eind van de cursus bent u in staat om typische uitdrukkingen en zinnen die zijn geschreven in hiragana, katakana en basis-kanji beter te begrijpen. 

Deze online cursus is ook geschikt voor mensen die hiragana en katakana kunnen lezen, of die eerder een beetje Japans hebben gestudeerd.We gebruiken ook videomateriaal op het internet om ons begrip van de traditionele Japanse cultuur en de hedendaagse trends te verdiepen.

Niveau
Het streefniveau van deze cursus komt ongeveer overeen het niveau tussen N5 en halverwege N4 van de JLPT (Japanese Language Proficiency Test).

Tijdens de online les ligt de focus op grammatica en spreekvaardigheid. Leerlingen die er voor kiezen zich niet focussen op schrijf- en leesvaardigheid kunnen hierdoor wel gemakkelijk les lessen blijven volgen.
Buiten de les ligt de focus op het leren van vocabulaire en het leren van de schriften.Woensdag 9 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. T. (Takahide) Suzuki
Boek: Marugoto: Japanese language and culture. Starter A1 Katsudoo: Coursebook for communicative language activities (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 19:30
Inschrijving geopend >
T. (Takahide) Suzuki
T. (Takahide) Suzuki
De heer Suzuki was Radio journalist voor verschillende Japanse media en dus actieve beoefenaar van de taal op professioneel niveau in Japanse samenleving. Tevens is hij is taaldocent aan universiteit van Leiden.