Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 677

Japans 3 ONLINE

Japans 3 ONLINE
Cursuscode: 677

Deze cursus is het vervolg op de 2de jaars cursus Japans van de Volksuniversiteit. In deze cursus wordt het boek Japanese for Busy People 3 behandeld. 

Niveau
Deze cursus is voor mensen die basiskennis van het Japans hebben en verder willen met grammatica en meer willen oefenen met spreken en schrijven. U moet de stof uit Japanese for Busy People 1 en 2 goed beheersen. Of u kunt al in Hiragana, Katakana schrijven/lezen en kent ongeveer 150 basis kanji’s. Dat hoeft niet perfect, maar u kunt sommige kanji’s gebruiken in zinnen gebruiken of lezen in een tekst. U kent de vervoegingen van het werkwoorden, bijvoeglijknaamwoorden en u weet hoe de bijzin syntax van de zin is gemaakt. Of u heeft al Japanese Proficancy Language Test (JLPT) 5 kyu gehaald, maar nog niet 4 kyu.

In de lessen wordt grotendeels Japans en Engels gesproken.

 

Maandag 7 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 179,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R. (Roderick) Snyder
Boek: Japanese for Busy People 3 book + audio-cd (klik hier voor meer informatie)
13:00 - 14:00
Inschrijving geopend >
R. (Roderick) Snyder
R. (Roderick) Snyder
Mijn naam is Roderick en ik ben wat je noemt een 'polyglot'. Vanaf zeer jonge leeftijd kwam ik in aanraking met het Nederlands, Engels en Japans en mijn vaardigheden in deze drie talen liggen redelijk nabij elkaar. Met die voorsprong ben ik op latere leeftijd ook andere talen gaan leren. Inmiddels durf ik te zeggen dat ik me verstaanbaar kan maken in zo'n 12 tot 15 talen. Ik weet hoe het is om zelf een taal en leren, en sinds 2010 help ik ook anderen bij het leren van een nieuwe taal.