Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 679

Japans 4 ONLINE

Japans 4 ONLINE
Cursuscode: 679

Deze cursus is voor mensen die al kennis hebben van de grammatica van het Japans, u kunt het al een beetje schrijven en spreken maar het loopt nog niet vlot, u struikelt over de uitspraak of kunt de juiste woorden komen niet vinden. Toch kent u de  meeste constructies van de zinnen die u uitspreekt of leest. U kunt vaak verstaan wat docent vraagt. U wilt meer spreken, makkelijker reageren op vragen in het Japans, en uw gedachten op papier zetten.

Deze cursus is er voor beginnende Japanssprekers en schrijvers met een degelijke basiskennis. De docent helpt u met bij het oefenen; lezen van het lesmateriaal en erover praten, aangeven van nieuwe woorden, direct verbeteren van fouten en soms uitleg van de grammatica.  Als u actief het Japans wilt oefenen en verder wilt groeien in deze taal is dit een cursus voor U. Het lesmateriaal van deze cursus wordt verzorgd door de docent.

Voor wie:

- U beheerst de stof van Japanese for busy people 1/2/3. U spreekt en schrijft een beetje Japans maar vindt dat nog moeilijk.

- U heeft de Japanese Language proficiency test (JLPT, 日本語能力試験)  pas of net 4 級 gehaald. Maar nog ver van 3 級.

- U heeft basis kennis van de grammatica tot Keigo. Dit betekent dat je weet hoe vervoegingen van Japanse werkwoorden en bijvoeglijknaamwoorden in theorie werken, hoe de syntex van zinnen werkt en hoe het lettersysteem werkt. U kunt het beleefdheidsniveau in een Japanse zin aanpassen.

- U beheerst Hiragana, Katakana (schrijven/lezen).

- U kunt ongeveer 300 basis kanji. Dat hoeft niet perfect t zijn, maar u kent ongeveer de vormen, betekenissen en de uitspraken. Soms kunt u alleen de vorm schrijven, soms kent u alleen de betekenis of weet u hoe u een Kanji uitspreekt.

- U durft Japans te spreken en te schrijven.  U wilt verbeterd worden bij schrijf en spreekfouten en vindt dat daarvoor een docent nodig is. 

In de lessen wordt grotendeels Japans gesproken waarbij Engels soms de steuntaal is.

Maandag 7 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 179,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. R. (Roderick) Snyder
11:15 - 12:15
Inschrijving geopend >
R. (Roderick) Snyder
R. (Roderick) Snyder
Mijn naam is Roderick en ik ben wat je noemt een 'polyglot'. Vanaf zeer jonge leeftijd kwam ik in aanraking met het Nederlands, Engels en Japans en mijn vaardigheden in deze drie talen liggen redelijk nabij elkaar. Met die voorsprong ben ik op latere leeftijd ook andere talen gaan leren. Inmiddels durf ik te zeggen dat ik me verstaanbaar kan maken in zo'n 12 tot 15 talen. Ik weet hoe het is om zelf een taal en leren, en sinds 2010 help ik ook anderen bij het leren van een nieuwe taal.