Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 685

Koreaans 2 ONLINE

Koreaans 2 ONLINE
Cursuscode: 685

Dit niveau is de cursisten die Koreaans 1 hebben gevolgd of voor diegene die het alfabet hebben geleerd en korte conversatie kunnen voeren. Cursus wordt gegeven vanuit het Engels. In de cursus komen spreken, schrijven, luisteren en lezen aan bod. De cursisten volgen de les online. 

Lesmateriaal

De cursus werkt met het boek Active Korean 1 (ISBN-10: 8953912296, ISBN-13: 978-8953912298) als tekstboek.

U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week. 

Active Korean 1 werkboek (ISBN-10: 8953932025, ISBN-13: 978-8953932029) wordt sterk aanbevolen voor uw zelfstudie/thuiswerk (homework), maar het is niet verplicht te kopen. 

 

Woensdag 9 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Sein) Yun
Boek: Active Korean 1 (klik hier voor meer informatie)
19:15 - 20:15
Inschrijving geopend >
S. (Sein) Yun
S. (Sein) Yun
Na het behalen van een staatscertificaat Koreaans taalonderwijs in Seoul, besloot ik naar Nederland te reizen om nieuwe uitdagingen en ervaringen aan te gaan. Ik ontmoet graag nieuwe mensen en denk dat taal ons verbindt. Koreaans is mijn moedertaal en het is mijn passie om zowel kennis als ervaringen met anderen te delen. Het is mijn missie om een leeromgeving te creëren waarin mijn studenten Koreaanse taalvaardigheden en kennis van (moderne) Koreaanse cultuur kunnen verwerven. Met andere woorden, mijn beoogde doel is om leertaken aan te bieden die het zelfvertrouwen verhogen, plezierig zijn en men voorbereidt voor real-life interactie in het Koreaans. After completing the state program for Korean language education in Seoul, I decided to move to The Netherlands to explore new cultures and challenges. I love meeting new people and believe that language exchange can connect us. I am passionate about sharing my knowledge and experiences as a Korean native speaker. My mission is to create a learning environment in which my students can develop Korean language abilities and gain knowledge about (modern) Korean culture. In other words, I aim to provide various learning activities that build confidence, are fun and prepare students for real life interaction in Korean.