Bestellijst

Geen bestellingen

Maleis

Deze online taalcursus helpt u om uzelf uit te drukken in het Maleis of Malay op verschillende vlakken: lezen, schrijven, spreken en luisteren. In de lessen worden veel audiofragmenten gebruikt en oefent u met elkaar, zodat u de uitspraak correct onder de knie krijgt. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

De taalcursussen Maleis van de Rotterdamse Volksuniversiteit hebben 16 lessen van 1 uur. Al onze taalcursussen zijn klassikaal op locatie of online en worden gegeven in kleine groepen, waarin interactie met elkaar en met de docent een belangrijk onderdeel van het leerproces vormen.  

Online lessen
Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving. 

Lesmateriaal
Wordt tijdens de les door de docent verstrekt.

Niveau en instromen 
De cursussen Maleis worden gegeven in het Nederlands, maar in de hogere jaren is de voertaal steeds vaker Maleis. Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen? 
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

Maleis 1 ONLINE
Maleis 1 ONLINE
Cursuscode: 693

We maken kennis met deze aan het Indonesisch verwante taal. Tijdens de cursus leer je de uitspraak, woorden die we het meest gebruiken met alledaagse onderwerpen en in herkenbare situaties. Bijvoorbeeld een bestelling doen in een restaurant, de weg vragen, kaart lezen en jezelf voorstellen. 

Meer informatie
Dinsdag 8 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mei) Aoi Chow
Boek: Colloquial Malay (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:00
Inschrijving geopend >