Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 223

Maleis 1 ONLINE

Maleis 1 ONLINE
Cursuscode: 223

We maken kennis met deze aan het Indonesisch verwante taal. Tijdens de cursus leer je de uitspraak, woorden die we het meest gebruiken met alledaagse onderwerpen en in herkenbare situaties. Bijvoorbeeld een bestelling doen in een restaurant, de weg vragen, kaart lezen en jezelf voorstellen. 

Niveau

De taalcursus Maleis is bedoeld voor beginners en gaat ervan uit dat u geen voorkennis heeft. Na afloop van de cursus heeft u het niveau half A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen (voor meer informatie zie https://detaalbrigade.nl/taalniveaus). Twijfelt u welk niveau geschikt is? U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal

Tijdens de cursus wordt het boek Colloquial Malay gebruikt, waarvan hoofdstukken 1 t/m 8 worden behandeld. Mocht uw cursus onverhoopt niet doorgaan dan kunt u het boek in de originele verpakking en staat retourneren.

Donderdag 23 september 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mei) Aoi Chow
Boek: Colloquial Malay (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 19:30
M. (Mei) Aoi Chow
M. (Mei) Aoi Chow
Ik ben Mei Aoi, geboren in Maleisië waar ik tot de Chinese etnische minderheid behoorde. In Maleisië studeerde ik grafische vormgeving en kalligrafie. Ik woont sinds 2002 in Nederland en heb uiteenlopende leservaring met lesgeven. In het begin ben ik als hobby begonnen met kleinschalig les en bijles geven. Maar na verloop van tijd heb ik mijn hobby geprofessionaliseerd en ben ik zowel bedrijfsmatig als op scholen meer les gaan geven, voor kinderen, volwassenen maar ook privéles en examentrainingen voor HSK examens. Op de Volksuniversiteit doceer ik Chinees (mandarijn en Kantonees), Maleis en Chinese Kalligrafie.