Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 203

Pools 1: A0.1 ONLINE

Pools 1: A0.1 ONLINE
Cursuscode: 203

Het Pools is een Slavische taal, die vergelijkbaar is met het Tsjechisch en het Slowaaks. De online beginnerscursus Pools heeft 16 klassikale lessen van 1 uur, waarin de focus ligt op de basis van het lezen, schrijven, verstaan en spreken van het Pools. Ook de Poolse cultuur komt aan bod. Tijdens de online lessen oefent u gelijk met de docent en de medecursisten met het spreken en verstaan van het Pools.

Lesmateriaal 
Deze online cursus behandelt het lesboek Op stap PoolsHet boek bevat tien lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Tijdens de 16 online lessen worden er 5 lessen uit het boek `Op stap Pools` behandeld. - Les 1 t/m 5. Het Poolse alfabet en de uitspraak- (luisteren, nazeggen, lezen, spreken en schrijven van simpele woorden en zinnen)- Tijdens de online lessen wordt er ook aandacht besteed aan de werkwoordgroepen die verschillend vervoegd worden, zelfstandige naamwoorden, bijvoegelijke naamwoorden en telwoorden.  

Donderdag 24 september 2020
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 17:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 154,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Anna) Wisniewska
Boek: opSTAP Pools (klik hier voor meer informatie)
17:30 - 18:30
Inschrijving geopend >
A. (Anna) Wisniewska
A. (Anna) Wisniewska
Mijn naam is Anna Wiśniewska en ik kom uit Polen. Ik heb Duitse en Nederlandse taal- en letterkunde aan de universiteit in Poznań gestudeerd. Sinds 2016 woon ik in Nederland. Ik geef al jaren met veel plezier lessen aan volwassenen. Let op! Mijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk!