Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 864

Pools 1: A0.1 ONLINE

Pools 1: A0.1 ONLINE
Cursuscode: 864

Het Pools is een Slavische taal, die vergelijkbaar is met het Tsjechisch en het Slowaaks. De online beginnerscursus Pools heeft 16 klassikale lessen van 1 uur, waarin de focus ligt op de basis van het lezen, schrijven, verstaan en spreken van het Pools. Ook de Poolse cultuur komt aan bod. Tijdens de online lessen oefent u gelijk met de docent en de medecursisten met het spreken en verstaan van het Pools.

Lesmateriaal 
Deze online cursus behandelt het lesboek Op stap PoolsHet boek bevat tien lessen met dialogen, grammatica, vocabulaire en oefeningen. Tijdens de 16 online lessen worden er 5 lessen uit het boek `Op stap Pools` behandeld. - Les 1 t/m 5. Het Poolse alfabet en de uitspraak- (luisteren, nazeggen, lezen, spreken en schrijven van simpele woorden en zinnen)- Tijdens de online lessen wordt er ook aandacht besteed aan de werkwoordgroepen die verschillend vervoegd worden, zelfstandige naamwoorden, bijvoegelijke naamwoorden en telwoorden.  

Dinsdag 16 februari 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 154,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Maria) Lukomska
Boek: opSTAP Pools (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:00
Inschrijving geopend >
M. (Maria) Lukomska
M. (Maria) Lukomska
Mevr. (Maria) Lukomska heeft Doctoraalopleiding Duitse taal en letterkunde aan de Universiteit te Warschau gedaan. Sinds 1982 docente Pools aan de Volksuniversiteit en andere instellingen. Tevens beëdigd vertaalster Pools.  De cursussen zijn niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig.