Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 659

Pools 2: A0.2 ONLINE

Pools 2: A0.2 ONLINE
Cursuscode: 659

Het Pools is een Slavische taal, die vergelijkbaar is met het Tsjechisch en het Slowaaks. De online cursus Pools 2e jaar heeft 16 klassikale, digitale lessen van 1 uur en is het vervolg op de beginnerscursus. In de lessen ligt de focus op de basis van het lezen, schrijven, verstaan en spreken van het Pools. Ook de Poolse cultuur komt aan bod. In de online lessen oefent u gelijk met de docent en de medecursisten met het spreken en verstaan van het Pools.

Niveau en instromen
Als u het Pools al in enige mate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal 
Deze online cursus behandelt het lesboek 'Op stap Pools'.Tijdens het 2e jaar gaan we de lessen 5 t/m 10 behandelen (De naamvallen 1 t/m 6, de dialogen uit het boek lezen, luisteren en met elkaar spreken oefenen). 

Dinsdag 16 februari 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 17:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 154,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Anna) Wisniewska
Boek: opSTAP Pools (klik hier voor meer informatie)
17:15 - 18:15
Inschrijving geopend >
A. (Anna) Wisniewska
A. (Anna) Wisniewska
Mijn naam is Anna Wiśniewska en ik kom uit Polen. Ik heb Duitse en Nederlandse taal- en letterkunde aan de universiteit in Poznań gestudeerd. Sinds 2016 woon ik in Nederland. Ik geef al jaren met veel plezier lessen aan volwassenen. Let op! Mijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk!