Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 230

Pools 2 ONLINE

Pools 2 ONLINE
Cursuscode: 230

Het Pools is een Slavische taal, die vergelijkbaar is met het Tsjechisch en het Slowaaks. De online cursus Pools 2 heeft 16 klassikale, digitale lessen van 1 uur en is het vervolg op de beginnerscursus. In de lessen ligt de focus op de basis van het lezen, schrijven, verstaan en spreken van het Pools. Ook de Poolse cultuur komt aan bod. In de online lessen oefent u gelijk met de docent en de medecursisten met het spreken en verstaan van het Pools.

Niveau en instromen
Als u het Pools al in enige mate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal 
Deze online cursus behandelt het lesboek Op stap Pools, vanaf les 5 t/m 10 (de naamvallen 1 t/m 6, de dialogen uit het boek lezen, luisteren en met elkaar spreken oefenen). 

Dinsdag 21 september 2021
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 173,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Maria) Lukomski
Boek: opSTAP Pools (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:00
Inschrijving nog open >
M. (Maria) Lukomski
M. (Maria) Lukomski
Mevr. (Maria) Lukomska heeft Doctoraalopleiding Duitse taal en letterkunde aan de Universiteit te Warschau gedaan. Sinds 1982 docente Pools aan de Volksuniversiteit en andere instellingen. Tevens beëdigd vertaalster Pools.  De cursussen zijn niet alleen leerzaam, maar ook heel gezellig.