Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 706

Portugees 3 ONLINE

Portugees 3 ONLINE
Cursuscode: 706

De taalcursus Portugees 3 is geschikt voor gevorderde beginners en heeft 16 lessen van 1 uur. Aan bod komen lezen, schrijven, luisteren en spreken van het Portugees. In de lessen is de steuntaal Nederlands.

Niveau taalcursus Portugees
Na afloop van de cursus heeft u niveau half A2 volgens het Europees Referentiekader (ERK) bereikt, een internationale niveau-aanduiding voor Europese talen. Als u het Portugees al enigermate beheerst, kunt u wellicht op dit niveau starten. U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Hoofdstuk 11 t/m 15 van het werk- en tekstboek Português no Mundo vormen het lesmateriaal. Houd rekening met 2 uur huiswerk per week.

Maandag 7 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 20:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 174,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. T. Theodoro da Silva
Boek: Português no mundo (klik hier voor meer informatie)
20:15 - 21:15
Inschrijving geopend >
T. Theodoro da Silva
T. Theodoro da Silva
Olá, tudo bem?! Ik ben Theon Theodoro da Silva. Ik ben leraar van de vakken Geschiedenis, Engels en Portugees. Vanaf 2011 woon ik in Nederland. De Portugese taal zorgt ervoor dat ik dagelijks een connectie heb met de culturen van twee landen waarvan ik veel houdt, Brazilië en Portugal, en alle anderen landen waar Portugees wordt gesproken. In mijn lessen probeer ik deze connectie met mijn cursisten te delen, zodat ze naast het leren van de taal, ook de tradities en gewoontes van die landen kunnen begrijpen.