Bestellijst

Geen bestellingen

Roemeens

Leer Roemeens bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Wij bieden de beginnerscursus en de vervolgcursus zowel klassikaal als online. U kunt instromen op een niveau dat bij u past.

Waar veel mensen denken dat het Roemeens een Slavische taal is, is het juist een Romaanse taal die verwant is aan voor ons bekende talen als Frans en Spaans. Daarom pikt u het Roemeens waarschijnlijk makkelijk op.

Al onze cursussen Roemeens worden gegeven door enthousiaste docenten. In zowel de klassikale als de interactieve online lessen is er veel gelegenheid om de taal gelijk te oefenen met de docent en met uw medecursisten. De algemene cursussen hebben 16 lessen van 1,5 uur. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Online lessen
Onze online cursussen zijn altijd onder begeleiding van een ervaren docent. Voor de online les wordt u door de docent per mail uitgenodigd met daarin een link naar de beveiligde online lesomgeving.

Lesmateriaal
Bij de cursus staat vermeld met welk lesmateriaal er wordt gewerkt. Bestel uw lesmateriaal snel en eenvoudig via: https://www.intertaal.nl/webshop/cursisten

Selecteer VU Rotterdam, en selecteer vervolgens de taalcursus. Hierna kiest u uw niveau of cursus.

Roemeens 2: 0.2 ONLINE
Roemeens 2: 0.2 ONLINE
Cursuscode: 280

De online taalcursus Roemeens 1: A0.2 is een vervolgcursus voor mensen die al een beetje Roemeens spreken of de cursus Roemeens 1: A0.1 hebben gevolgd. Deze onlinw cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Meer informatie
Woensdag 23 september 2020
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 329,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Ingrid) Mülthaler
18:30 - 20:30
Inschrijving nog open >