Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 256

Russisch 4e jaar

Russisch 4e jaar
Cursuscode: 256

De taalcursus Russisch 4e jaar is een cursus van 24 lessen bedoeld voor mensen die het Russisch al enigzins beheersen. De cursus richt zich op de vier taalvaardigheden: lezen, schrijven, luisteren en spreken. 

Niveau
Als u het Russisch al enigermate beheerst, kunt u wellicht instromen op dit niveau. U kunt een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Lesmateriaal
Het lesmateriaal wat tijdens deze cursus wordt gebruikt is het tekst- en werkboek Ruslan 2.  Houd rekening met 2 uur huiswerk per week.

Maandag 4 oktober 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 388,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Anna) Terlouw-Petrukhina
Boeken: Ruslan 2 + CD , Ruslan 2 werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Inschrijving geopend >
A. (Anna) Terlouw-Petrukhina
A. (Anna) Terlouw-Petrukhina
De Russische taal en cultuur is mij met de paplepel ingegoten. Dit is ook niet vreemd getuige het feit dat ik in Rusland geboren en getogen ben. Inmiddels woon ik sinds 2003 in Nederland en werk ik reeds sinds 2008 met veel plezier bij de Volksuniversiteit als docent Russisch. Tijdens mijn lessen vind ik het leuk om de cursisten niet alleen de taal zelf maar ook de cultuur bij te brengen zodat men niet alleen de woorden kent, maar ook de tradities begrijpt. Vandaar dat ik nooit zomaar les geef uit een standaardboekje, maar juist veel meer de interactiviteit zoek met de groep om zodoende de lessen ook interessanter te houden voor beide kanten. Zeg maar spelenderwijs leren.