Bestellijst

Geen bestellingen

Thai

Bij de Rotterdamse Volksuniversiteit kunt u terecht voor een taalcursus Thai om in 16 klassikale lessen een woordje Thai te leren spreken.

In deze taalcursus leert u om uzelf uit te drukken in het Thais met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen. U leert eenvoudige zinnen uit het dagelijks leven, zodat u al snel simpele gesprekjes kunt voeren. Thai is een mooie, maar voor westerlingen lastige taal. Om het onder de knie te krijgen, moet u regelmatig thuis oefenen. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Niveau en instromen
De cursussen Thai worden gegeven met het Nederlands als steuntaal. Als u de taal al enigermate beheerst, kunt u starten op een hoger niveau. Twijfelt u welk niveau geschikt is? Stuur een email naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent.

Heeft u nog vragen?
Onze medewerkers geven u graag alle informatie die u nodig heeft om de cursus te vinden die bij u past. Kom langs tijdens onze openingstijden, stuur een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl of bel 010-476 1200.

Thai beginners 1 ONLINE
Thai beginners 1 ONLINE
Cursuscode: 1678

In deze cursus leert u Thai met behulp van het fonetisch schrift, het gebruik van lettergrepen, klinkers, medeklinkers en tonen.

Meer informatie
Dinsdag 14 februari 2023
16 lessen van 1 uur en 15 min aanvangstijd 19:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 265,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. K. (Kontaros) Urbanek
19:45 - 21:00
Inschrijving geopend >