Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 749

Turks 4 ONLINE

Turks 4 ONLINE
Cursuscode: 749

Bij de Volksuniversiteit leert u Turks op een leuke en uitdagende manier. De cursus Turks 4 online heeft 16 lessen van 1 uur. De lessen worden gegeven vanuit het Nederlands. Houd rekening met 2 uur huiswerk per week.

Niveau, instromen en lesmateriaal
De cursus Turks 4 online is een vervolgcursus van Turks 3 online en geschikt voor cursisten die de taal al enigermate beheersen. Twijfelt u of dit niveau geschikt is voor u, stuur dan een e-mail naar info@vu-rotterdam.nl. Onze medewerkers brengen u dan in contact met de docent. 

De cursus werkt met de lesmethode Turkish Yabancilar iҁin Türkҁe Ders ve Çalişma Ders Kitabi A1; hoofdstuk 7 en herhaling van oefeningen. Dit boek is te bestellen via de volgende link: https://linkturkish.com/order-textbook/

Donderdag 10 februari 2022
16 lessen van 1 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 187,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Semra) Abass
Boeken: Turkish Yabancilar iҁin Türkҁe Ders ve Çalişma Ders Kitabi A1, Turkish Yabancilar iҁin Türkҁe Ders ve Çalişma Kitabi A1 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 19:45
Inschrijving geopend >
S. (Semra) Abass
S. (Semra) Abass
Mijn naam is Semra Karakurt Abass. Ik kom uit Turkije waar ik mijn Master afgerond heb. Bovendien heb ik opleidingen gevolgd over literatuur en didactiek van de Turkse taal als vreemde taal. Ik woon sinds 2010 in Nederland. Sinds 2014 ben ik werkzaam bij de Volksuniversiteit als docent Turks. Het lesgeven in de Turkse taal is iets wat ik altijd al heb willen doen en ik hoop dan ook mijn liefde voor Turkije over te brengen in de lessen aan de Volksuniversiteit! Ik vind het heel leuk met cursisten samen te werken die geïnteresseerd zijn in een taal die ze echt willen leren spreken. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.