Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1180

Timemanagement ONLINE

Timemanagement ONLINE
Cursuscode: 1180

Heeft u wel eens het gevoel geleefd te worden en kunt u wel wat meer controle over bepaalde zaken in uw leven gebruiken? Tijdens de cursus timemanagement leert u hier alles over.

De theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen en er komen verschillende onderwerpen aan bod die te maken hebben met timemanagement, zoals:

  • doelen stellen
  • prioriteiten bepalen
  • focussen
  • plannen en organiseren
  • nee-zeggen en doen
  • tijd voor jezelf creëren

U krijgt handvatten en bruikbare tips. Natuurlijk is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ondersteunen. Aan het einde van de cursus kent u uw valkuilen en weet u deze te omzeilen. U leert uw taken en activiteiten te overzien en hoe u constructief kunt plannen en organiseren. En misschien wel het allerbelangrijkste: u krijgt meer eigenwaarde waardoor meer tijd voor uzelf ontstaat en nee-zeggen niet langer onmogelijk is.
De online cursus is over drie ochtenden verdeeld, om de week, zodat u voldoende tijd en mogelijkheden heeft om de kennis die u heeft opgedaan in de praktijk toe te passen. De volgende cursus kunnen we terugkomen op die ervaringen.

 

 

Maandag 3 oktober 2022
3 lessen van 3 uur , elke 2 weken aanvangstijd 9:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 104,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marcella) Ten Kortenaar
9:00 - 12:00
Inschrijving geopend >
M. (Marcella) Ten Kortenaar
M. (Marcella) Ten Kortenaar
Als professional organizer ondersteun en adviseer ik particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan structuur en overzicht in hun omgeving. Op een praktische en stimulerende manier help ik het huis en/of het werk beter en slimmer te organiseren, waardoor er rust en ruimte ontstaat. Dit doe ik zowel individueel als in groepsverband (trainingen, cursussen en workshops). Kijk voor meer informatie op: www.optiorganize.nl