Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 1693

Online schildercursus

Online schildercursus
Cursuscode: 1693

Deze cursus wordt gegeven op de maandagochtend en stond eerder bekend als de cursus Acrylschilderen online. Nu is de naam van de cursus algemener, want iedereen die het prettig vindt om online les te krijgen is natuurlijk welkom! Heel handig voor cursisten ver buiten de stad Rotterdam of zelfs buiten Nederland. En wat biedt dat online via Zoom een mogelijkheden! Absoluut een aanrader! Geschikt voor zowel beginners als cursisten met meer ervaring.

Wat leert u: in het begin vooral wat verschillende technieken die bij het gekozen materiaal passen. Deze serie wordt afgesloten met een eindopdracht waarin deze technieken terug gaan komen. De cursisten met meer ervaring gaan in overleg met de docent een compleet eigen programma volgen.

Materiaal: dit gaat in overleg met de docent. Het wordt in de eerste lessen besproken en bekeken.

Maandag 9 januari 2023
12 lessen van 2 uur aanvangstijd 10:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 231,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Marianne) Bakelaar
10:00 - 12:00
Inschrijving geopend >
M. (Marianne) Bakelaar
M. (Marianne) Bakelaar
Marianne Bakelaar heeft haar kunstopleiding gevolgd aan de Willem de Kooning academie in Rotterdam. Na de opleiding tekenen en schilderen heeft Marianne hier ook nog een fotografie opleiding gevolgd. Zo'n beetje 20 jaar lang heeft zij tezamen met Matthijs Waardenburg vele muurschilderingen gemaakt door het hele land, naast haar vrije schilderkunst. In die periode gaf Marianne ook al les. Dat lesgeven werd op een gegeven moment verder uitgebreid en is nu een hele serie lessen geworden die zij met veel plezier en enthousiasme geeft aan haar cursisten! Het mooie van lesgeven is dat je je opgedane kennis door mag geven. Het is geweldig om te zien dat de cursisten zich verder ontwikkelen en dat hieruit prachtige werkstukken ontstaan. Het plezier om tezamen zo bezig te zijn in de klas, in de groep, heerlijk ontspannen en met mooie resultaten is goud waard! Marianne geeft inmiddels nu 30 jaar les in diverse discipline's. Naast tekenen en schilderen, aquarelleren en botanisch tekenen en schilderen geeft Marianne ook een tuincursus; de kunst van het tuinieren. Het thema bloemen en tuinen is een belangrijk thema in haar eigen werk. Hieruit is deze tuincursus ontstaan die haar cursisten o.a. leert hoe je een tuin aanpakt, kunt veranderen en hoe je schilderachtige plantencombinatie's kunt maken.