Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 100

Arabisch 2e jaar

Arabisch 2e jaar
Cursuscode: 100

De taalcursus Arabisch 2e jaar is geschikt voor gevorderde beginners. U kunt het Arabisch alfabet lezen en schrijven en onder andere begroeten in het Arabisch.  In 24 lessen bouwt u verder aan uw kennis van deze taal.

In deze taalcursus leert u Modern Standaard Arabisch. Daarmee kunt u in de hele Arabische wereld terecht. In de cursus komen spreken, schrijven, luisteren en lezen aan bod.

Lesmateriaal
De cursus werkt met het boek Arabisch voor beginners dat voor 32,50 te koop is bij de receptie. Hoofdstuk 6 t/m 10 worden in de cursus behandeld. Reken op 2 uur huiswerk per week.

  Maandag 24 september 2018
  24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
  Prijs: € 295,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
  Mw. K. (Khadija) Ajdid-Sakni, Dhr. A. (Azzedin) Ahbod
  Boek: Arabisch voor beginners (klik hier voor meer informatie)
  20:30 - 22:00
  Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
  K. (Khadija) Ajdid-Sakni
  K. (Khadija) Ajdid-Sakni
  Ik heet Khadija Ajdid-Sakni en ben geboren in Fes, Marokko. Aan de universiteit van die stad Fes studeerde ik literatuur wetenschap. In jaar 1979 kwam ik naar Nederland, leerde Nederlands via de gemeente en heb cursus NT1 en NT 2 gevolgd. Aan de Islamitische Universiteit studeerde ik islamitische theologie in het Arabisch Graag wil ik u helpen om het Arabisch in alle facetten te leren. Mijn streven is om op termijn een cursus Arabisch in het Arabisch te kunnen geven. Hopelijk wordt u een van mijn cursisten.