Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 102

Arabisch 2e jaar

Arabisch 2e jaar
Cursuscode: 102

De taalcursus Arabisch 2e jaar is geschikt voor gevorderde beginners. U kunt het Arabisch alfabet lezen en schrijven en onder andere begroeten in het Arabisch. In het 2e jaar wordt er dieper op de grammatica ingegaan.

In deze taalcursus leert u Modern Standaard Arabisch. Daarmee kunt u in de hele Arabische wereld terecht. In de cursus komen spreken, schrijven, luisteren en lezen aan bod.

Lesmateriaal
De cursus werkt met het boek Arabisch voor beginners. Hoofdstuk 4 t/m 6 worden in de cursus behandeld. Reken op 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 25 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 300,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A. (Azzedin) Ahbod
Boek: Arabisch voor beginners (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A. (Azzedin) Ahbod
A. (Azzedin) Ahbod
Hallo, Mijn naam is Azzedine Ahbod en ik ben in 1965 geboren. Momenteel ben ik docent Arabisch zowel op het voortgezet onderwijs in Rotterdam als aan de Volksuniversiteit in Arnhem. Daarnaast ben ik lid van de constructiegroep CITO voor examens Arabisch HAVO-VWO te Arnhem. Voor ik naar Nederland kwam, volgde ik de studie Arabische Taal en Literatuur aan de Universiteit in Oran te Algerije. Ik ben in het bezit van mijn Master Arabisch deze heb ik aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Door mijn ervaring en passie voor mijn vak; hoop ik de cursisten Arabisch van de Volksuniversiteit van Rotterdam te kunnen motiveren om deze taal te leren. Ik hoop jullie te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Drs. Azzedine Ahbod