Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 105

Arabisch 3e jaar

Arabisch 3e jaar
Cursuscode: 105

De taalcursus Arabisch 3e jaar is geschikt voor gevorderden die het Arabisch al deels beheersen, zowel het spreken als het lezen, schrijven en de grammatica. 

In deze taalcursus van 24 lessen leert u Modern Standaard Arabisch. Daarmee kunt u in de hele Arabische wereld terecht. In de cursus komen spreken, schrijven, luisteren en lezen aan bod.

Lesmateriaal
Wordt door de docent verstrekt.

Woensdag 23 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 328,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. A. (Azzedin) Ahbod
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Azzedin) Ahbod
A. (Azzedin) Ahbod
Hallo, Mijn naam is Azzedine Ahbod en ik ben in 1965 geboren. Momenteel ben ik docent Arabisch zowel op het voortgezet onderwijs in Rotterdam als aan de Volksuniversiteit in Arnhem. Daarnaast ben ik lid van de constructiegroep CITO voor examens Arabisch HAVO-VWO te Arnhem. Voor ik naar Nederland kwam, volgde ik de studie Arabische Taal en Literatuur aan de Universiteit in Oran te Algerije. Ik ben in het bezit van mijn Master Arabisch deze heb ik aan de Universiteit van Amsterdam behaald. Door mijn ervaring en passie voor mijn vak; hoop ik de cursisten Arabisch van de Volksuniversiteit van Rotterdam te kunnen motiveren om deze taal te leren. Ik hoop jullie te mogen verwelkomen. Met vriendelijke groet, Drs. Azzedine Ahbod