Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 602

Bahasa Indonesia 1e jaar

Bahasa Indonesia 1e jaar
Cursuscode: 602

De taalcursus Indonesisch is erop gericht om zo snel mogelijk een woordje Indonesisch te spreken en de taal praktisch te gebruiken. De beginnerscursus werkt toe naar het voeren van eenvoudige, alledaagse gesprekken.

Al vanaf de eerste lessen worden de cursisten aangemoedigd om in het Indonesisch te communiceren. Naast spreken besteedt de docent in de klassikale lessen ook aandacht aan schrijven, lezen en luisteren. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Lesmateriaal
Voor de taalcursus Indonesisch gebruikt u het lesboeken van Bahasa Indonesia van Rahman Syaifoel (tekst- en oefenboek, uitgeverij Coutinho), te koop bij ons aan de receptie. Ook werkt de docent met zelfgemaakte lesmaterialen voor de leesoefening en de woordenschatuitbreiding. Verder worden er audio-materialen, waaronder kinderliedjes, gebruikt voor de luisteroefening.

Maandag 27 januari 2020
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 300,00 Betaling in 5 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mirsa) Stolk-Lateka
Boeken: Bahasa Indonesia oefenboek, Bahasa Indonesia tekstboek (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 20:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
M. (Mirsa) Stolk-Lateka
M. (Mirsa) Stolk-Lateka
Hoi, Apa kabar? Ik ben Mirsa en ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn klas. Mijn passie is het ontdekken van nieuwe culturen, met name nieuwe talen en dit heeft een belangrijke rol gespeeld om in Nederland te komen studeren. Ik heb mijn masterstudie Taalwetenschappen aan de Radboud Universiteit afgerond in 2017. Voordat ik bij de Volksuniversiteit actief werd, heb ik als content developer bij Novolanguage gewerkt (een online leerplatform in Nijmegen) en ook onderzoek gedaan naar welke type lessen en toetsen passen bij het officiële niveau van een deelnemer. Naast mijn rol als lerares bij de Volksuniversiteit ben ik ook Engels lerares bij Anglia Network. Het Indonesich (Bahasa Indonesia) is niet moeilijk om te leren. Ik help en voorzie je met alle benodigdheden om de taal te beheersen door interessante, speelse en actieve werkvormen te gebruiken tijdens de lessen. Ik hoop je snel te zien! Groetjes, Mirsa