Bahasa Indonesia 1e jaar

De taalcursus Indonesisch is erop gericht om zo snel mogelijk een woordje Indonesisch te spreken en de taal praktisch te gebruiken. De beginnerscursus werkt toe naar het voeren van eenvoudige, alledaagse gesprekken.

Al vanaf de eerste lessen worden de cursisten aangemoedigd om in het Indonesisch te communiceren. Naast spreken besteden de docenten in de klassikale lessen ook aandacht aan schrijven, lezen en luisteren. U moet rekenen op 2 uur huiswerk per week.

Lesmateriaal
Voor de taalcursus Indonesisch gebruikt u het lesboeken van Bahasa Indonesia van Rahman Syaifoel (tekst- en oefenboek, uitgeverij Coutinho), te koop bij ons aan de receptie. Ook werkt de docent met zelfgemaakte lesmaterialen voor de leesoefening en de woordenschatuitbreiding. Verder worden er audio-materialen, waaronder kinderliedjes, gebruikt voor de luisteroefening.

Maandag 28 januari 2019
18 lessen van 2 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 266,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mirsa) Stolk-Lateka
Boeken: Bahasa Indonesia oefenboek, Bahasa Indonesia tekstboek (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
M. (Mirsa) Stolk-Lateka