Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 110

Bahasa Indonesia 2e jaar

Bahasa Indonesia 2e jaar
Cursuscode: 110

In deze vervolgcursus Indonesisch leren de cursisten meer aspecten van de taal kennen, zoals (uitgebreide) grammatica en het gebruik van zakelijk Indonesisch. Bij elke les worden drie van de vijf vaardigheden (lezen, luisteren, schrijven, spreken en grammatica) behandeld. Aan het eind van het 2e jaar kunt u zich verstaanbaar maken, maar ook eenvoudige artikelen lezen en schrijven. Houdt u rekening met 1 uur huiswerk per dag.

Voor de taalcursus Indonesisch gebruikt u zelfgemaakte lesmaterialen van de docent uit verschillende bronnen. Verder worden er audio-materialen, waaronder kinderliedjes, gebruikt voor de luisteroefening.

Het boek  : Belajar Bahasa Indonesia, Rahman Syaifoel hoofdstuk 1 t/m 8. 

 

Maandag 21 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 329,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. M. (Mirsa) Stolk-Lateka
Boek: Bahasa Indonesia 2 door Rahman Syaifoel (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Aanmelden wachtlijst >
M. (Mirsa) Stolk-Lateka
M. (Mirsa) Stolk-Lateka
Hoi, Apa kabar? Ik ben Mirsa en ik kijk er naar uit om je te verwelkomen in mijn klas. Mijn passie is het ontdekken van nieuwe culturen, met name nieuwe talen en dit heeft een belangrijke rol gespeeld om in Nederland te komen studeren. Ik heb mijn masterstudie Taalwetenschappen aan de Radboud Universiteit afgerond in 2017. Voordat ik bij de Volksuniversiteit actief werd, heb ik als content developer bij Novolanguage gewerkt (een online leerplatform in Nijmegen) en ook onderzoek gedaan naar welke type lessen en toetsen passen bij het officiële niveau van een deelnemer. Naast mijn rol als lerares bij de Volksuniversiteit ben ik ook Engels lerares bij Anglia Network. Het Indonesich (Bahasa Indonesia) is niet moeilijk om te leren. Ik help en voorzie je met alle benodigdheden om de taal te beheersen door interessante, speelse en actieve werkvormen te gebruiken tijdens de lessen. Ik hoop je snel te zien! Groetjes, Mirsa