Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 114

Bulgaars 1

Bulgaars 1
Cursuscode: 114

De Rotterdamse Volksuniversiteit biedt een beginnerscursus Bulgaars, met de mogelijkheid om na dit jaar door te stromen naar het tweede jaar. 

De cursus Bulgaars 1 is voor beginners en telt 16 klassikale lessen van 1,5 uur. De cursus is klassikaal en u leert lezen, schrijven, spreken en luisteren. In de lessen is er veel gelegenheid om de taal gelijk te oefenen met de docent en met uw medecursisten. U moet rekening houden met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Het lesmateriaal wordt door de docente zelf samengesteld aan de hand van verschillende bronnen en actuele onderwerpen. Dit verstuurt zij per email. 

Donderdag 23 september 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 260,00 Betaling in 4 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. R.M. (Roezjitsa) Filcheva
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
R.M. (Roezjitsa) Filcheva
R.M. (Roezjitsa) Filcheva
Mevrouw Roezjitsa Filtscheva is Bulgaarse. Ze is geboren in 1973 en heeft Duits en Nederlands gestudeerd aan de Universiteit van Veliko Tarnovo, Bulgarije. Ze was daar tien jaar lang als docente Nederlands aan verbonden, tot 2007, toen zij in Nederland kwam wonen. Zij gaat vanaf het nieuwe seizoen de cursus Bulgaars verzorgen aan de Rotterdamse Volksuniversiteit. In haar werk als docente gaat ze uit van de uitspraak van Ludwig Wittgenstein: ???De grenzen van mijn taal zijn de grenzen van mijn wereld???.