Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 119

Duits 1: A0.1

Duits 1: A0.1
Cursuscode: 119

De taalcursus Duits 1e jaar bouwt in 16 lesen op naar niveau half A1. De cursus begint bij de basis en is geschikt voor beginners. Na 16 lessen is het boek DaF Leicht A1.1 behandeld en bent u in staat om u voor te stellen in het Duits, eten en drinken bestellen in het restaurant en u kunt ook gesprekken voeren over simpele onderwerpen. Niet alleen het spreken, maar ook het schrijven, lezen en luisteren komen in de cursus aan bod. 

Niveau
Deze taalcursus Duits start op niveau A0 en werkt toe naar niveau half A1. De niveaus van de cursussen zijn ingedeeld volgens het Europees referentiekader (ERK). Iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Als u het Duits al enigszins beheerst, kunt u mogelijk instromen op een hoger niveau.

Lesmateriaal en huiswerk
De Volksuniversiteit gebruikt voor de taalcursussen Duits voor beginners het boek DaF Leicht A1.1. Bij de cursus hoort 1,5 tot 2 uur huiswerk per week.

Donderdag 24 september 2020
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 230,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Anna) Wisniewska
Boek: DaF Leicht A1.1 (klik hier voor meer informatie)
18:45 - 20:15
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
A. (Anna) Wisniewska
A. (Anna) Wisniewska
Mijn naam is Anna Wiśniewska en ik kom uit Polen. Ik heb Duitse en Nederlandse taal- en letterkunde aan de universiteit in Poznań gestudeerd. Sinds 2016 woon ik in Nederland. Ik geef al jaren met veel plezier lessen aan volwassenen. Let op! Mijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk!