Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 122

Duits 1e jaar(van A0 tot half A1)

Duits 1e jaar(van A0 tot half A1)
Cursuscode: 122

De taalcursus Duits 1e jaar bouwt in 24 lessen op naar niveau half A1. De cursus begint bij de basis en is geschikt voor beginners. Na 24 lessen is de helft van het boek Optimal A1 behandeld en bent u in staat om u voor te stellen in het Duits, de weg te vragen, uw mening te geven en om wat meer over uzelf te vertellen. Ook kunt u gesprekken voeren over simpele onderwerpen als voedsel en bestellen in een restaurant. Niet alleen het spreken, maar ook het schrijven, lezen en luisteren komen in de cursus aan bod. In de lessen worden audiofragmenten, zoals liedjes en radio-uitzendingen, gebruikt om de spreek- en luistervaardigheid te stimuleren.

Niveau
Deze taalcursus Duits start op niveau A0 en werkt toe naar niveau half A1. De niveaus van de cursussen zijn ingedeeld volgens het Europees referentiekader (ERK). Iedereen kan deelnemen aan deze cursus. Als u het Duits al enigszins beheerst, kunt u mogelijk instromen op een hoger niveau.

Lesmateriaal en huiswerk
De Volksuniversiteit gebruikt voor de taalcursussen Duits voor beginners het boek Optimal A1. Dit boek wordt in Duitsland gebruikt voor alle nieuwkomers die Duits moeten leren. Bij de cursus hoort 1,5 tot 2 uur huiswerk per week.

Donderdag 26 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 283,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. Wisniewska
Boek: DaF Leicht A1.1 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
A. Wisniewska
A. Wisniewska
Mijn naam is Anna Wiśniewska en ik kom uit Polen. Ik heb Duitse en Nederlandse taal- en letterkunde aan de universiteit in Poznań gestudeerd. Sinds 2016 woon ik in Nederland. Ik geef al jaren met veel plezier lessen aan volwassenen. Let op! Mijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk!