Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 120

Duits 2e jaar(van half A1 tot A1)

Duits 2e jaar(van half A1 tot A1)
Cursuscode: 120

De taalcursus Duits 2e jaar bouwt in 24 lesen op naar niveau A1. De cursus is geschikt voor gevorderde beginners. Na 24 lessen is het boek DaF Leicht A1.2 behandeld. Onderwerpen als wonen, natuur, reizen en kleding komen aan bod.  Niet alleen het spreken, maar ook het schrijven, lezen en luisteren zijn onderdeel van de cursus

Niveau

 Deze taalcursus Duits start op niveau half A1  en werkt toe naar niveau A1. De niveaus van de cursussen zijn ingedeeld volgens het Europees referentiekader (ERK). Twijfelt u welk niveau geschikt is? Tijdens onze openingstijden bent u van harte welkom om de lesstof te bekijken en een inschatting van uw niveau te maken. Ook kunt u een e-mail sturen naar info@vu-rotterdam.nl. Onze  medewerkers brengen u dan in contact met de docent. 

Lesmateriaal en huiswerk

De Volksuniversiteit gebruikt voor de taalcursussen Duits voor beginners het boek DaF Leicht A1.2. Bij de cursus hoort 1,5 tot 2 uur huiswerk per week.

 

Donderdag 8 oktober 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 309,00 Betaling in 6 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Anna) Wisniewska
Boek: DaF leicht A1.2 (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Anna) Wisniewska
A. (Anna) Wisniewska
Mijn naam is Anna Wiśniewska en ik kom uit Polen. Ik heb Duitse en Nederlandse taal- en letterkunde aan de universiteit in Poznań gestudeerd. Sinds 2016 woon ik in Nederland. Ik geef al jaren met veel plezier lessen aan volwassenen. Let op! Mijn passie en enthousiasme werken aanstekelijk!