Engels 1e jaar(van A0 tot half A1)

De taalcursus Engels 1e jaar brengt u in 15 lessen van 1,5 uur de basis van het Engels bij. In de klassikale lessen oefent u met lezen, spreken, luisteren en schrijven. In het begin wordt Nederlands als steuntaal gebruikt, gedurende de cursus spreekt de docent steeds meer Engels met u.

Niveau
Aan het einde van de cursus beheerst u het Engels op niveau half A1. Wilt u checken of het niveau van deze cursus bij u past? Test uw niveau met de gratis Fairway-toets:

U kunt zelf uw niveau checken door een of meerdere van de Fairway-toetsen te maken. Er zijn 3 niveaus, met bijbehorende luisterfragmenten. Achteraan elke toets staan de oplossingen en kunt u met het aantal punten uw advies bekijken. https://fairway-online.nl/

Lesmateriaal en huiswerk
De cursus behandelt hoofdstuk 1 tot en met 7 van het boek Fairway 1. Het boek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus.

Donderdag 23 januari 2020
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:45 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 186,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Inge) Dijkstra
Boek: Fairway 1 new (klik hier voor meer informatie)
Inschrijving nog open >
I. (Inge) Dijkstra
Engels is altijd al mijn favoriete taal geweest en met mijn opleidingen tot vertaler en taaldocent Engels kwam dit goed van pas voor een lange carrière in het vak Engels. Momenteel geef ik vooral taallessen Engels aan volwassenen en ik doe dat met heel veel plezier. Bij de Volksuniversiteit werken vind ik vooral zo leuk omdat de cursisten zo gemotiveerd zijn en ik les kan geven aan mensen van allerlei leeftijden en nationaliteiten.