Engels 1e jaar(van A0 tot half A1)

De taalcursus Engels 1e jaar brengt u in 15 lessen van 1,5 uur de basis van het Engels bij. In de klassikale lessen oefent u met lezen, spreken, luisteren en schrijven. In het begin wordt Nederlands als steuntaal gebruikt, gedurende de cursus spreekt de docent steeds meer Engels met u.

Niveau
Aan het einde van de cursus beheerst u het Engels op niveau half A1. Wilt u checken of het niveau van deze cursus bij u past? Test uw niveau met de gratis Fairway-toets: http://www.fairway-online.nl/pdf/Fairway1/Instaptoets.pdf

Lesmateriaal en huiswerk
De cursus behandelt hoofdstuk 1 tot en met 7 van het boek Fairway 1. Het boek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus.

Maandag 11 februari 2019
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 165,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Saeideh) Aryantash
Boek: Fairway 1 new (klik hier voor meer informatie)
S. (Saeideh) Aryantash
Als docent Engels op een middelbare school vind ik het zeer leuk om bij de volksuniversiteit betrokken te zijn. Ik krijg zo veel positieve energie van de collega's en de cursisten. Als een docent doe ik mijn werk met veel enthousiasme en ervaar het als zeer zinvol en dankbaar. Ik ben van mening dat motivatie een belangrijke rol speelt in het leren van een taal. Om mijn leerlingen te motiveren gebruik ik humor in combinatie met het benodigde materiaal. Ik krijg hierover regelmatig positieve feedback.