Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 615

Engels 2: A0.2

Engels 2: A0.2
Cursuscode: 615

De taalcursus Engels 2e jaar brengt u in 16 lessen van 1,5 uur de basis van het Engels bij. In de klassikale lessen oefent u met lezen, spreken, luisteren en schrijven. Het Nederlands wordt als steuntaal gebruikt.

Niveau
Aan het einde van de cursus beheerst u het Engels op niveau A1, dat wil zeggen dat u vertrouwd bent met basiszinnen en simpele alledaagse zinnen kunt maken. 

U kunt zelf uw niveau checken door een of meerdere van de Fairway-toetsen te maken. Er zijn 3 niveaus, met bijbehorende luisterfragmenten. Achteraan elke toets staan de oplossingen en kunt u met het aantal punten uw advies bekijken: https://fairway-online.nl/

Lesmateriaal en huiswerk
De cursus behandelt hoofdstuk 8 tot en met 14 van het boek Fairway 1 New. Alle taalcursussen hebben naast het klassikale of online gedeelte 2 tot 3 uur huiswerk per week. Bij de intensieve cursussen is dit 3 tot 4 uur per week. U leert een taal het snelst als u er regelmatig mee bezig bent. Het plezier van leren staat voorop, er zijn geen formele (eind)toetsen.

 

Woensdag 17 februari 2021
16 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 207,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. A. (Maya) Lachmon
Boek: Fairway 1 new (klik hier voor meer informatie)
9:15 - 10:45
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
A. (Maya) Lachmon
A. (Maya) Lachmon
“It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves”. William Shakespeare Mijn passie voor de werken van Shakespeare vormde de directe aanleiding voor mij om aan de opleiding Engels aan de Rijksuniversiteit Leiden te beginnen. Ik studeerde dan ook af met een grondige analyse van o.a The Merchant of Venice. Daarvóór en daarna heb ik ook vele jaren in het onderwijs gewerkt. Nu ben ik hier bij de Volksuniversiteit om mijn kennis en ervaring met mijn cursisten te delen. Mijn lessen zijn zeer gevarieerd en omvatten allerlei soorten Engels over allerlei soorten onderwerpen. Aarzel niet en kom ook om meer te leren van en over deze prachtige wereldtaal. drs. A. M. Lachmon