Engels 2e jaar(van half A1 tot A1)

De taalcursus Engels 2e jaar brengt u in 15 lessen van 1,5 uur de basis van het Engels bij. In de klassikale lessen oefent u met lezen, spreken, luisteren en schrijven. Het Nederlands wordt als steuntaal gebruikt.

Niveau
Aan het einde van de cursus beheerst u het Engels op niveau A1, dat wil zeggen dat u vertrouwd bent met basiszinnen en simpele alledaagse zinnen kunt maken. Wilt u checken of het niveau van deze cursus bij u past? Test uw niveau met de gratis Fairway-toets: http://www.fairway-online.nl/pdf/Fairway1/Instaptoets.pdf

Lesmateriaal en huiswerk
De cursus behandelt hoofdstuk 8 tot en met 14 van het boek Fairway 1, Het boek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. Houd rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Maandag 11 februari 2019
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 9:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 165,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. S. (Saeideh) Aryantash
Boek: Fairway 1 (klik hier voor meer informatie)
S. (Saeideh) Aryantash
Als docent Engels op een middelbare school vind ik het zeer leuk om bij de volksuniversiteit betrokken te zijn. Ik krijg zo veel positieve energie van de collega's en de cursisten. Als een docent doe ik mijn werk met veel enthousiasme en ervaar het als zeer zinvol en dankbaar. Ik ben van mening dat motivatie een belangrijke rol speelt in het leren van een taal. Om mijn leerlingen te motiveren gebruik ik humor in combinatie met het benodigde materiaal. Ik krijg hierover regelmatig positieve feedback.