Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 678

Opfriscursus Engels A1-A2

Opfriscursus Engels A1-A2
Cursuscode: 678

Is uw Engels sinds de middelbare school weggezakt omdat u er bijna nooit iets mee gedaan heeft? Dat is zonde, zeker omdat het Engels steeds gebruikelijker wordt in onze maatschappij. Bovendien is het Engels bij de meeste mensen makkelijk op te halen. In 4 lessen helpt deze cursus u op weg naar zelfverzekerd Engels spreken, luisteren en schrijven. De cursus is een goede voorbereiding om bijvoorbeeld op reis te gaan of makkelijker te converseren met mensen uit het buitenland.

Niveau
De aanduiding niveau A1-A2 is een indicatie. Mensen die in de buurt van deze niveaus zitten, zijn ook welkom. Wilt u checken of het niveau van deze cursus bij u past? Test uw niveau met de gratis Fairway-toets: http://www.fairway-online.nl/pdf/Fairway1/Instaptoets.pdf

Lesmateriaal
Het boek dat gebruikt wordt is Fairway Refresher, een tekst- en werkboek met een cd. Het materiaal is voor €14,95 te koop bij de receptie.

Woensdag 29 mei 2019
4 lessen van 3 uur aanvangstijd 18:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 120,00 Betaling in 1 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. C.G. (Cato) Blijdorp
Boek: Fairway Refresher A2 (klik hier voor meer informatie)
18:30 - 21:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
C.G. (Cato) Blijdorp
C.G. (Cato) Blijdorp
Mevr. (Cato) Blijdorp geboren 1960 te Werkendam/Sleeuwijk. Zij heeft een lerarenopleiding te Rotterdam gevolgd en het diploma HR+O Engels en maatschappijleer behaald. Zij is parttime werkzaam als docente Engels op een VMBO te Rijswijk. Zij geeft Engels voor volwassenen in een buurthuis en sinds 2001 bij de Rotterdamse Volksuniversiteit.   Ik let bij het lesgeven vooral op de uitspraak en woordenschat. Ik praat graag Engels met de cursisten, zo leer je de taal sneller. De cursist maakt naast huiswerk uit het boek, ook af en toe een kleine test, dit bevordert de motivatie. Verder bereidt iedere cursist een onderwerp voor, dat in de groep wordt besproken.