Engels 3e jaar(van A1 tot half A2)

De taalcursus Engels 3e jaar werkt 15 lessen van 1,5 uur toe naar betere Engelse vaardigheden, zoals woordenschat, grammatica en uitspraak. In de klassikale lessen oefent u met lezen, spreken, luisteren en schrijven. Deze cursus is geschikt voor wat gevorderde beginners. Het Nederlands wordt alleen gebruikt om ingewikkelde zaken uit te leggen, verder is de voertaal Engels.

Het beginniveau is A1, het eindniveau is halverwege A2.

U kunt zelf uw niveau checken door een of meerdere van de Fairway-toetsen te maken. Er zijn 3 niveaus, met bijbehorende luisterfragmenten. Achteraan elke toets staan de oplossingen en kunt u met het aantal punten uw advies bekijken. https://fairway-online.nl/

Lesmateriaal en huiswerk
De cursus behandelt hoofdstuk 1 tot en met 7 van het boek Fairway 2. Het boek is verkrijgbaar op de Volksuniversiteit van eind augustus tot ongeveer 3 weken na de start van de cursus. Houd rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Dinsdag 11 februari 2020
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 208,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. I. (Inge) Dijkstra
Boek: Fairway 2 new (klik hier voor meer informatie)
Locatie: Locatie Palmentuin (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving nog open >
I. (Inge) Dijkstra
Engels is altijd al mijn favoriete taal geweest en met mijn opleidingen tot vertaler en taaldocent Engels kwam dit goed van pas voor een lange carrière in het vak Engels. Momenteel geef ik vooral taallessen Engels aan volwassenen en ik doe dat met heel veel plezier. Bij de Volksuniversiteit werken vind ik vooral zo leuk omdat de cursisten zo gemotiveerd zijn en ik les kan geven aan mensen van allerlei leeftijden en nationaliteiten.