Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: 615

Engels Opfris A1-A2

Engels Opfris A1-A2
Cursuscode: 615

Is uw Engels sinds de middelbare school weggezakt omdat u er bijna nooit iets mee gedaan heeft? Dat is zonde, zeker omdat het Engels steeds gebruikelijker wordt in onze maatschappij. Bovendien is het Engels bij de meeste mensen makkelijk op te halen. In 10 lessen helpt deze cursus u op weg naar zelfverzekerd Engels spreken, luisteren en schrijven. De cursus is een goede voorbereiding om bijvoorbeeld op reis te gaan of makkelijker te converseren met mensen uit het buitenland.

Niveau
De aanduiding niveau A1-A2 is een indicatie. Mensen die in de buurt van deze niveaus zitten, zijn ook welkom. Wilt u checken of het niveau van deze cursus bij u past? Test uw niveau met de gratis Fairway-toets: http://www.fairway-online.nl/pdf/Fairway1/Instaptoets.pdf

Lesmateriaal
Het boek dat gebruikt wordt is Fairway Refresher, een tekst- en werkboek met een cd . Het materiaal is voor €14,95 te koop bij de receptie.

Dinsdag 5 februari 2019
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 13:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 133,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. J.H.M. (Josée) Suurenbroek-Engelkens
Boek: Fairway Refresher A2 (klik hier voor meer informatie)
13:00 - 14:30
Locatie: Heemraadssingel 275-277 (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
J.H.M. (Josée) Suurenbroek-Engelkens
J.H.M. (Josée) Suurenbroek-Engelkens
Mevr. (Josée) Suurenbroek is in 1946 te Groningen geboren. Zij haalde in 1982 haar diploma MO Engels A. Zij was werkzaam als docente Engels op een middelbare school. Sinds 2004 geeft ze les bij de Rotterdamse Volksuniversiteit. Let bij het lesgeven vooral op het aanleren van ???hele??? zinnen maken en het durven praten in het Engels.