Engels 8e jaar(van B1+ tot half B2)

• Beginniveau B1+, eindniveau half B2.

Houdt rekening met ongeveer 2 uur huiswerk per week.

Woensdag 12 februari 2020
15 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 11:15 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 215,00 Betaling in 3 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Dhr. D. (Daan) Peters
Boeken: Life - Intermediate, student's book, Life - Intermediate, workbook (klik hier voor meer informatie)
D. (Daan) Peters
Ik studeerde met veel plezier Engelse Taal en Cultuur, en voltooide de aansluitende docentenopleiding aan de Universiteit Leiden. Het Engels is een wereldtaal, die goed van pas komt in de communicatie met anderstaligen. Onze cursusreeks beginnen we bij het begin, met een (eenvoudige) begroeting van de medecursisten: een taal leren doe je immers niet alleen! Daarna werken we samen toe naar een betere beheersing van allerlei andere nuttige 'taalhandelingen': zoals het kopen van een treinkaartje (niveau A1), het geven van huishoudelijke adviezen (niveau A2), het doen van aangifte bij een diefstal (niveau B1), en het schrijven van sollicitatiebrieven (niveau B1+). Tijdens de cursussen komen er allerlei geschreven teksten en alledaagse gesprekken voorbij, waardoor we natuurlijk ook over de verschillende Engelstalige culturen leren. Alles wat noodzakelijk is om jezelf te redden tussen Engelstaligen komt aan bod!